Aito Cheddar Valkosipuli tuotekuva edestä suora

Aito cheddar valkosipuli

Aito Cheddar Valkosipuli luo ainutlaatuisen makuelämyksen, kun paahdetut valkosipulit antavat potkua täyteläiseen ja kermaiseen cheddariin. Vähintään kolmen kuukauden kypsytysaika luo tasapainon ja syvyyden makuyhdistelmään. Ehkä se mielipiteitä jakavin cheddar, mutta valkosipulin ystävälle mieleenpainuva elämys.

Kaikki Aito Cheddarimme valmistuvat oman tilan aamulypsyn maidosta ja kokeneiden juustomestarien käsissä perinteistä ja ainoaa oikeaa valmistustapaa vaalien. Keskitymme pelkästään cheddarin valmistukseen ja juustolamme väen polte tehdä herkullisinta juustoa vie toimintaa jatkuvasti eteenpäin.

Kypysytysaika

Vähintään 3 kuukautta

Tuotetietoa

Paino 160 g
Säilyvyys 230 päivää
Säilytys alle 8 °C

Lisäominaisuudet

Laktoositon, gluteeniton, homogenoimaton, Hyvää Suomesta

Ravintosisältö

Ainekset
Pastöroitu aamulypsyn maito, valkosipuli, suola, hapate (mikrobiologinen juoksute), väri annatto

Ravintosisältö /100 g
Energia 1720 kJ / 410 kcal, Rasva 32 g, josta tyydyttynyttä 17 g, Hiilihydraatit 0 g, josta sokereita 0 g, Proteiini 26 g, Suola 1,3 g, Kalsiumia 760 mg

Kauppialle

EAN-numero 6405899011009
Myyntierä 8 kpl (160 g) 6405899211003
Tilaukset: tilaukset@jukolanjuusto.fi
Lisätietoa: info@jukolanjuusto, 040 570 0522