Cheddaria burgeriin kolmella tavalla

Juustomestarin tipseillä cheddaria hampurilaiseen

Melkoinen burgerbuumi tuntuu jylläävän. Pitihän meidänkin juustomestarin kanssa testailla, miten cheddar sinne hampurilaisen piffin päälle sulaa. Kokeilimme testata kolmea eri tyyliä: simppeleimmästä, eli valmiista siivusta hieman vaativampaan tapaan, joka oli cheddarin sulatus pienellä pannulla. Melko nopeasti burgerit tarjottimelta katosivat.

Cheddar hampurilaiseen siivuna

Valmiina Cheddar Siivuna
Helpoitenhan onnistuu, kun laittaa valmiin cheddar-siivun pihvin päälle heti ensimmäisen käännön jälkeen. Juusto alkaa heti sulamaan ja on nopeasti valmista.

Cheddar pala hampurilaisen pihvin päälle

Leikattu pala cheddaria
Jos haluaa pikkuisen tuhdimmin juustoa, niin voi halkaista 160 gramman cheddarimme neljään osaan: keskeltä puolitus ja kumpikin pala kahtia. Cheddar palan voi nostaa pihvin päälle käännön jälkeen ja lämmittää grillissä siihen saakka, että juusto on sulanut.

Cheddar juustoa sulatettuna hampurilaisen pihvin päälle

Cheddar pala sulatettuna pannussa
Pikkuisen haastavampi, mutta kokeilemisen arvoinen tapa on laittaa halkaistu juustopala pienelle pannulle, jossa juusto sulatetaan juoksevaksi. Sitten vain kaataa juuston hampurilaisen pihvin päälle ja sehän jämähtää kivasti paikoilleen. Pannu vain ei saa olla liian kuuma, jotta juusto sulaa juoksevaksi, eikä rasva irtoa liiaksi.

Ei muuta kuin testailemaan omaa tyyliä rakentaa hampurilainen.