Cheddar-burger

Kun burger-huuma ottaa vallan, tehdäänhän siinä myös majoneesit ja pikkelit itse

Kunnon pihvit, sämpylät ja aito cheddar. Siitä maistuva burger kasaantuu. Tässä ohjeet maistuvaan elämykseen, jossa majoneesit ja pikkelit tehdään itse. Ole mukana huumassa.

Reseptiikka Alpeilla /C more

cheddar-burger_annoskuva

Ainekset Cheddar-burger

4 kpl rotukarja burgerpihvi
4 kpl briossisämpylä
salaatinlehtiä
100 g Aito Cheddar mustapippuri
öljyä

Ainekset majoneesi

1 kpl kanamuna
1 rkl etikka
1 rkl sinappi
1 rkl sokeria
1 tl suola
4 dl öljy
10 tippaa Tabascoa
1 dl tulinen tomaattikastike

Ainekset punasipulipikkeli

½ dl väkiviinaetikka
1 dl sokeria
1 dl vettä
1 tl suola
1 kpl punasipuli
Suola, pippuri

Valmistus
Paista pihvit pannulla, laita päälle mustapippuri-cheddar ja anna sulaa. Lämmitä sämpylät.

Kasaa burgerit: Pohjaan ja kanteen majoneesi. Pohjan päälle salaatti, salaatin päälle pihvi, pihvin päälle pikkelöity sipuli ja kansi päälle.

Majoneesi
Laita kapeaan ja korkeaan astiaan kananmuna, etikka, sinappi, öljy, sokeri ja suola. Laita sauvasekoitin astian pohjalle ja käynnistä. Lisää kastike sekä Tabasco ja sekoita.

Pikkeli
Kiehauta kattilassa etikka, sokeri, suola ja vesi. Leikkaa sipulit ohuiksi suikaleiksi ja kaada liemi päälle. Mausta suolalla ja pippurilla.

Kaikki
  • Kaikki
  • Arkeen
  • Juhlaan
  • Pikkunälkään