Nopea Jukolan pyttipannu neljälle

Raaka-aineet

8-10 kpl esikypsennettyjä suomalaisia varhaisperunoita
3 kpl chorizo-makkaraa
10 kpl lihapullia
1 pkt Aito Cheddar chili- tai herkkunapuja
1 pkt Aito Cheddar valkosipulinapuja
2 kpl kananmunia
0,5 tl cayennepippuria
1 tl savupaprikajauhetta
1 tl oliiviöljyä
suolaa
(tilliä)

Nopea ja helppo arkiruoka.

Ohjeet

Kuumenna wok-, paella- tai paistinpannu. Pilko perunat, chorizo-makkara ja lihapullat haluamaasi kokoon.

Kuumenna pannu ja lisää pannulle oliiviöljy, leikatut perunat, chorizot ja lihapullat sekä mausteet. Paista pintaan väriä ja laske sen jälkeen lämpötilaa.
Tee pannun keskelle aukko ja lisää siihen kananmunat. Lisää naput pyttipannun reunoille, jolloin ne sulavat herkullisesti pyttipannun pinnalle.

Lisää kananmunien päälle ripaus suolaa ja kypsennä matalalla lämmöllä, kunnes keltuaiset ovat melkein kypsiä. Älä kypsennä keltuaisia kokonaan, koska ne antavat pyttipannulle kastikkeen omaisen fiiliksen.

Koristele tillillä ja nauti. Riittoisa vaihtoehto myös seurueen ruokailuun!

Resepti: Aapo Pulkkinen

Kaikki
  • Kaikki
  • Arkeen
  • Juhlaan
  • Keitto
  • Leivonnaiset
  • Pääruoka: Liha
  • Reseptit