Aito Cheddar Mustapippuri tuotekuva

Aito cheddar mustapippuri

Aito Cheddar Mustapippuri on valittu Suomen parhaaksi cheddariksi. Tämä juusto tuo ruoanlaittoon terävyyttä ja siinä on reilusti pippurista purevuutta, joka sointuu kermaisessa cheddarissa. Vähintään kolmen kuukauden kypsytysaika tuo mustapippurin aromit hienosti esiin.

Kaikki Aito Cheddarimme valmistuvat oman tilan aamulypsyn maidosta ja kokeneiden juustomestarien käsissä perinteistä ja ainoaa oikeaa valmistustapaa vaalien. Keskitymme pelkästään cheddarin valmistukseen ja juustolamme väen polte tehdä herkullisinta juustoa vie toimintaa jatkuvasti eteenpäin.

Kypysytysaika

Vähintään 3 kuukautta

Tuotetietoa

Paino 160 g
Säilyvyys 230 päivää
Säilytys alle 8 °C

Lisäominaisuudet

Laktoositon, homogenoimaton, Hyvää Suomesta, voimakassuolainen

Ravintosisältö

Ainekset
Pastöroitu aamulypsyn maito, mustapippuri, suola, hapate, väri annatto

Ravintosisältö /100 g
Energia 1720 kJ / 410 kcal, Rasva 32 g, josta tyydyttynyttä 17 g, Hiilihydraatit 0 g, josta sokereita 0 g, Proteiini 26 g, Suola 1,4 g, Kalsiumia 760 mg

Kauppiaille

EAN-numero 6405899040009
Myyntierä 8 kpl (160 g)
Tilaukset: tilaukset@jukolanjuusto.fi

Ravintoloille ja keittiöille

Harkkoina me. n. 1,5 kg
Myyntierä EAN 2358992100009
Tilaukset: tilaukset@jukolanjuusto.fi
Saatavana myös tukuista
Tarjoukset:
info@jukolanjuusto, 040 570 0522