Aitoa cheddaria ravintoloille

Intohimo vetää meitä mukaan luomaan ainutlaatuisia makunautintoja ja -yhdistelmiä, joita suomalaiset aidot raaka-aineet mahdollistavat.

Aitoa vahvalla tarinalla

Leivonmäellä oman tilan aamumaidosta valmistettu Aito Cheddar taipuu ammattilaisten käsissä mitä huikeimpiin annoksiin. Valmistamme cheddaria ravintolan moniin tarpeisiin: täydellinen juusto burgeriin on Aito Cheddar Siivu, vahvinta makua tuo pitkään kypsytetty Vintage ja toteutamme myös ravintoloiden omia makuja toiveiden mukaisesti. Cheddarit ovat valmistettu käsityönä perinteisellä valmistusmenetelmällä mitään säästelemättä. Jos et ole maistanut vielä, tilaa makupaketti ja vakuutu.

Aito Cheddar siivu ravintoloille
AITO CHEDDAR SIIVU 1 kg

Onko tässä paras cheddar hampurilaiseen? Siivutettu originaali tuo vahvan maun helposti. Vähintään 3 kuukautta kypsytetty.

Aito Cheddar Vintage ravintoloille
Aito cheddar vintage 1,5 kg

Pitkään kypsytetty ja aromikas vintage on todellisten cheddar-ystävien mieleen. Vähintään 12 kuukautta kypsytetty.

cheddar_ravintoloille_aito_mustapippuri
Aito cheddar mustapippuri 1,5 kg

Pippurinen purevuus sointuu kermaisessa ja täyteläisessä juustossa. Vähintään 3 kuukautta kypsytetty.

cheddar_ravintoloille_punaviini

Aito cheddar punaviini 1,5 kg

Vähintään kuusi kuukautta kypsytetty punaviini kruunaa täydellisen juustolautasen. Tässä on kaunista makua ja näköä.

cheddar_ravintoloille_originaali

AITO CHEDDAR ORIGINAALI 1,5 kg

Juustonvalmistuksen romantiikkaa aidoimmillaan oman tilan aamumaidosta. Vähintään 3 kuukautta kypsytetty.

cheddar_ravintoloille_gin

Aito cheddar gin 1,5 kg

Herkullinen makupari täynnä perinteitä. Jukolan Aito Cheddar ja Kyrö Distilleryn Gin. 1,5 kg. Vähintään 8 kuukautta kypsytetty.

cheddar_ravintoloille_kuusenkerkkä

Aito Cheddar Kuusenkerkkä 1,5 kg

Syvällinen suomalainen makupari, jossa yhdistyy oman tilan maito ja suomalaisen kuusimetsän vaaleanvihreät versot. Vähintään 6 kuukautta kypsytetty.

cheddar_ravintoloille_viski

Aito Cheddar Viski 1,5 kg

Kahden suomalaisen käsityöläisen pitkään kypsyneet nautinnot. Ruisviski kypsynyt vähintään kolme vuotta ja juusto vähintään 8 kuukautta.

cheddar_ravintoloille_raaste

Aito Cheddar Raaste

Originaali- tai täysin väriaineeton White raaste on helppo hyödyntää erilaisiin annoksiin. Raasteet voidaan myös pakastaa.

cheddar_ravintoloille_oma_maku

Sinun makusi

Kehitetään yhdessä ravintolasi tarjontaan sopiva makucheddari. Päästä luovuus irti.

Finnjävel käyttää Aito Cheddaria

Finnjävel-ravintola syntyi, kun kokit Henri Alén ja Tommi Tuominen alkoivat tutkia omia juuriaan ja suomalaista ruokakulttuuria. Finnjävel on kunnianosoitus suomalaisen ruoan todellisille taitureille. Heille, jotka Pohjanmaalla, Lapissa ja muualla Suomessa pitävät yllä ja jalostavat ylpeää suomalaista ruokaperinnettä.

Aito Cheddaria käytetään Finnjävelissä sellaisenaan ja monipuolisesti ruoanlaitossa hodareista jälkiruokiin, koska Aito Cheddar on erittäin monikäyttöinen juusto. Yhteistyön tuloksena on syntynyt myös ravintolan nimikkojuusto Aito Cheddar Finnjävel.

On hienoa tehdä yhteistyötä ruokiin ja makuelämyksiin näin intohimoisesti suhtautuvien ihmisten kanssa.

Kysele tai tilaa

Markku Liias
Juustomestari, toimitusjohtaja
040 570 0522
markku.liias@jukolanjuusto.fi

Saatavana tukuilta

Ravintoloille tarkoitettuja Aito Cheddareita saa tällä hetkellä tukuilta: Kespro, Metro, Heino, Meira Nova, Tukkutalo ja Elintarviketukku Rikainen. Huomioi että tukuissa ei koko makutarjontaa ole välttämättä saatavilla. Kysy tarvittaessa meiltä tai tukulta lisää.

Lataa esite

Oheisesta esitteestä näet Aito Cheddariemme tarkemmat tilaustiedot.

Lataa esite >

Vakuutu aitoudesta. Tilaa maistatuspaketti.

Haluamme vakuuttaa sinut tuotteidemme ainutlaatuisuudesta ja palvelumme toimivuudesta. Tilaa veloitukseton makupaketti ravintolaasi toimitettuna. Maistatuspaketti on ainoastaan yrityksille ja joille emme ole aiemmin tuotteita toimittaneet.

    * Pakollinen kenttä