Aitoa cheddaria ravintoloille

Intohimo vetää meitä mukaan luomaan ainutlaatuisia makunautintoja ja -yhdistelmiä, joita suomalaiset aidot raaka-aineet mahdollistavat.

Aitoa vahvalla tarinalla

Leivonmäellä oman tilan aamumaidosta valmistettu Aito Cheddar taipuu ammattilaisten luovissa käsissä mitä huikeimpiin annoksiin. Valmistamme cheddaria ravintolan moniin tarpeisiin: täydellinen juusto burgeriin on Aito Cheddar Burgersiivu, vahvinta makua tuo Vintage tai toteutamme ravintolan oman maun ravintolan toiveiden ja imagon mukaisesti. Meiltä löydät vaihtoehtoja luovaan toteutukseesi. Cheddarit on aina valmistettu ainoalla oikealla valmistusmenetelmällä ja mitään säästelemättä. Jos et ole maistanut vielä, tilaa makupaketti ja vakuutu.

aito-cheddar-siivu-jukolan-juusto

AITO CHEDDAR SIIVU

Onko tässä paras cheddar hampurilaiseen? Siivutettu originaali tuo vahvan maun helposti. 1 kg. Vähintään 3 kuukautta kypsytetty.

atio_cheddar_vintage

Aito cheddar vintage

Pitkään kypsytetty ja aromikas vintage on todellisten cheddar-ystävien mieleen. 1,5 kg. Vähintään 12 kuukautta kypsytetty.

aito-cheddar-mustapippuri-jukolan-juusto

Aito cheddar mustapippuri

Suomen parhaaksi cheddariksi valittu mustapippuri terävöittää makutarjontaasi. 1,5 kg. Vähintään 3 kuukautta kypsytetty.

aito-cheddar-punaviini-jukolan-juusto

Aito cheddar punaviini

Vähintään kuusi kuukautta kypsytetty punaviini kruunaa esimerkiksi täydellisen juustolautasen. 1,5 kg. Vähintään 6 kuukautta kypsytetty.

aito-cheddar-original-jukolan-juusto

AITO CHEDDAR ORIGINAALI

Juustonvalmistuksen romantiikkaa aidoimmillaan oman tilan aamumaidosta. 1,5 kg. Vähintään 3 kuukautta kypsytetty.

aito-cheddar-gin-jukolan-juusto

Aito cheddar gin

Herkullinen makupari täynnä perinteitä. Jukolan Aito Cheddar ja Kyrö Distilleryn Gin. 1,5 kg. Vähintään 8 kuukautta kypsytetty.

Nimetön-3

Aito Cheddar Raaste

Originaali- tai täysin väriaineeton White raaste on helppo hyödyntää erilaisiin annoksiin. Raasteet voidaan myös pakastaa.

sinun-makusi-jukolan-juusto

Sinun makusi

Kehitetään yhdessä ravintolasi tarjontaan sopiva makucheddari. Päästä luovuus irti.

Finnjävel käyttää Aito Cheddaria

Finnjävel-ravintola syntyi, kun kokit Henri Alén ja Tommi Tuominen alkoivat tutkia omia juuriaan ja suomalaista ruokakulttuuria. Finnjävel on kunnianosoitus suomalaisen ruoan todellisille taitureille. Heille, jotka Pohjanmaalla, Lapissa ja muualla Suomessa pitävät yllä ja jalostavat ylpeää suomalaista ruokaperinnettä.

Aito Cheddaria käytetään Finnjävelissä sellaisenaan ja monipuolisesti ruoanlaitossa hodareista jälkiruokiin, koska Aito Cheddar on erittäin monikäyttöinen juusto. Yhteistyön tuloksena on syntynyt myös ravintolan nimikkojuusto Aito Cheddar Finnjävel.

On hienoa tehdä yhteistyötä ruokiin ja makuelämyksiin näin intohimoisesti suhtautuvien ihmisten kanssa.

Kysele tai tilaa

Markku Liias
Juustomestari, toimitusjohtaja
040 570 0522
markku.liias@jukolanjuusto.fi

Saatavana tukuilta

Ravintoloille tarkoitettuja Aito Cheddareita saa tällä hetkellä tukuilta: Kespro, Metro, Heino, Meira Nova, Tukkutalo ja Elintarviketukku Rikainen. Huomioi että tukuissa ei koko makutarjontaa ole välttämättä saatavilla. Kysy tarvittaessa meiltä tai tukulta lisää.

Lataa esite

Oheisesta esitteestä näet Aito Cheddariemme tarkemmat tilaustiedot.

Lataa esite >

Vakuutu aitoudesta. Tilaa maistatuspaketti.

Haluamme vakuuttaa sinut tuotteidemme ainutlaatuisuudesta ja palvelumme toimivuudesta. Tilaa veloitukseton makupaketti ravintolaasi toimitettuna. Maistatuspaketti on ainoastaan yrityksille ja joille emme ole aiemmin tuotteita toimittaneet.

    * Pakollinen kenttä