Aitoa vahvalla tarinalla
Leivonmäellä oman tilan aamumaidosta valmistettu Aito Cheddar taipuu ammattilaisten luovissa käsissä mitä huikeimpiin annoksiin. Valmistamme cheddaria ravintolan moniin tarpeisiin: täydellinen juusto burgeriin on Aito Cheddar Burgersiivu, vahvinta makua tuo Vintage tai toteutamme ravintolan oman maun ravintolan toiveiden ja imagon mukaisesti. Meiltä löydät vaihtoehtoja luovaan toteutukseesi. Cheddarit on aina valmistettu ainoalla oikealla valmistusmenetelmällä ja mitään säästelemättä. Jos et ole maistanut vielä, tilaa makupaketti ja vakuutu.

AITO CHEDDAR SIIVU
Onko tässä paras cheddar hampurilaiseen? Siivutettu originaali tuo vahvan maun helposti. 1 kg. Vähintään 3 kuukautta kypsytetty.

Aito cheddar vintage
Pitkään kypsytetty ja aromikas vintage on todellisten cheddar-ystävien mieleen. 1,5 kg. Vähintään 12 kuukautta kypsytetty.

Aito cheddar mustapippuri
Suomen parhaaksi cheddariksi valittu mustapippuri terävöittää makutarjontaasi. 1,5 kg. Vähintään 3 kuukautta kypsytetty.

Aito cheddar punaviini
Vähintään kuusi kuukautta kypsytetty punaviini kruunaa esimerkiksi täydellisen juustolautasen. 1,5 kg. Vähintään 6 kuukautta kypsytetty.

AITO CHEDDAR ORIGINAALI
Juustonvalmistuksen romantiikkaa aidoimmillaan oman tilan aamumaidosta. 1,5 kg. Vähintään 3 kuukautta kypsytetty.

Aito cheddar gin
Herkullinen makupari täynnä perinteitä. Jukolan Aito Cheddar ja Kyrö Distilleryn Gin. 1,5 kg. Vähintään 8 kuukautta kypsytetty.

Aito Cheddar Raaste
Originaali- tai täysin väriaineeton White raaste on helppo hyödyntää erilaisiin annoksiin. Raasteet voidaan myös pakastaa.

Sinun makusi
Kehitetään yhdessä ravintolasi tarjontaan sopiva makucheddari. Päästä luovuus irti.
Finnjävel käyttää Aito Cheddaria
Finnjävel-ravintola syntyi, kun kokit Henri Alén ja Tommi Tuominen alkoivat tutkia omia juuriaan ja suomalaista ruokakulttuuria. Finnjävel on kunnianosoitus suomalaisen ruoan todellisille taitureille. Heille, jotka Pohjanmaalla, Lapissa ja muualla Suomessa pitävät yllä ja jalostavat ylpeää suomalaista ruokaperinnettä.
Aito Cheddaria käytetään Finnjävelissä sellaisenaan ja monipuolisesti ruoanlaitossa hodareista jälkiruokiin, koska Aito Cheddar on erittäin monikäyttöinen juusto. Yhteistyön tuloksena on syntynyt myös ravintolan nimikkojuusto Aito Cheddar Finnjävel.
On hienoa tehdä yhteistyötä ruokiin ja makuelämyksiin näin intohimoisesti suhtautuvien ihmisten kanssa.
Kysele tai tilaa
Markku Liias
Juustomestari, toimitusjohtaja
040 570 0522
markku.liias@jukolanjuusto.fi
Saatavana tukuilta
Ravintoloille tarkoitettuja Aito Cheddareita saa tällä hetkellä tukuilta: Kespro, Metro, Heino, Meira Nova, Tukkutalo ja Elintarviketukku Rikainen. Huomioi että tukuissa ei koko makutarjontaa ole välttämättä saatavilla. Kysy tarvittaessa meiltä tai tukulta lisää.
Lataa esite
Oheisesta esitteestä näet Aito Cheddariemme tarkemmat tilaustiedot.
Vakuutu aitoudesta. Tilaa maistatuspaketti.
Haluamme vakuuttaa sinut tuotteidemme ainutlaatuisuudesta ja palvelumme toimivuudesta. Tilaa veloitukseton makupaketti ravintolaasi toimitettuna. Maistatuspaketti on ainoastaan yrityksille ja joille emme ole aiemmin tuotteita toimittaneet.