Koska vastaavaa
ei ole
Lehmänmaidosta valmistetun cheddarin juuret ovat 1100-luvulla Englannin Somersetissä sijaitsevassa Cheddarin kylästä. Jukolan Aidon Cheddarin valmistuksen viimeistelyyn tarvittavat salaisuudet ovat peräisin Brittiläisestä Kolumbiasta, jonne englantilaiset toivat vuosisatoja sitten cheddarinvalmistuksen tietotaidon.
Joutsan Leivonmäellä sijaitsevan juustolan Aito Cheddar tehdään käsityönä perinteisellä cheddarin valmistustavalla. Raaka-aineena käytetään oman maitotilan kaikkein tuoreinta aamulypsynmaitoa. Artesaanityönä valmistuva cheddarjuusto syntyy kovalla työnteolla ja intohimolla juustoihin.

Markku
040 570 0522
markku.liias@jukolanjuusto.fi

Aki
0400 806 470
aki.paloniemi@jukolanjuusto.fi

Juustomyynti
040 570 0522

Kahvia ja juustohetkiä
Tervetuloa Karoliinan Kestikievariin herkuttelemaan. Leivonnaisten lisäksi on päivittäin vaihtuva keitto- ja salaattilounas sekä uniikkeja countrypizzoja. Myymälästä voi ostaa Aitoja Cheddareita sekä muita juustotuotteita.
Meille mahtuu isompikin porukka
Isot tilamme ja monipuolinen tarjonta mahdollistavat myös isommankin porukan vierailun. Ryhmälle varauksia voit tehdä etukäteen numeroon 040 685 8566. Myymälä ja kahvio palvelevat osoitteessa Kuusirinne 11, 41770 Leivonmäki maanantaista sunnuntaihin 9.00-18.00.