Leivon­mäeltä Jukolan maito­tilalta

Vahvalla tunteella, rakkaudesta cheddareihin. Juustolamme väellä on polte tehdä Suomen herkullisinta juustoa. Omalta tilalta aamulypsetty maito, perinteinen tapa valmistaa juustoja ja kunnianhimo tarjota ikimuistoisia juustohetkiä. Näillä eväillä tuotamme Aitoja Cheddareita nautittavaksi hyvässä seurassa tai vain omaksi nautinnoksi.

Koska vastaavaa
ei ole

Lehmänmaidosta valmistetun cheddarin juuret ovat 1100-luvulla Englannin Somersetissä sijaitsevassa Cheddarin kylästä. Jukolan Aidon Cheddarin valmistuksen viimeistelyyn tarvittavat salaisuudet ovat peräisin Brittiläisestä Kolumbiasta, jonne englantilaiset toivat vuosisatoja sitten cheddarinvalmistuksen tietotaidon.

Joutsan Leivonmäellä sijaitsevan juustolan Aito Cheddar tehdään käsityönä perinteisellä cheddarin valmistustavalla. Raaka-aineena käytetään oman maitotilan kaikkein tuoreinta aamulypsynmaitoa. Artesaanityönä valmistuva cheddarjuusto syntyy kovalla työnteolla ja intohimolla juustoihin.

markku

Markku

Juustomestari, tj

040 570 0522
markku.liias@jukolanjuusto.fi

aki

Aki

Juustomestari

0400 806 470
aki.paloniemi@jukolanjuusto.fi

aito-cheddar-logo

Juustomyynti

040 570 0522

yhteystiedot_juustoja

Kahvia ja juustohetkiä

Tervetuloa Karoliinan Kestikievariin herkuttelemaan. Leivonnaisten lisäksi on päivittäin vaihtuva keitto- ja salaattilounas sekä uniikkeja countrypizzoja. Myymälästä voi ostaa Aitoja Cheddareita sekä muita juustotuotteita.

Meille mahtuu isompikin porukka
Isot tilamme ja monipuolinen tarjonta mahdollistavat myös isommankin porukan vierailun. Ryhmälle varauksia voit tehdä etukäteen numeroon 040 685 8566. Myymälä ja kahvio palvelevat osoitteessa Kuusirinne 11, 41770 Leivonmäki maanantaista sunnuntaihin 9.00-18.00.