Jukolan Juusto

Vahvalla tunteella ja aito rakkaus cheddareihin. Juustolamme väellä on polte tehdä Suomen herkullisinta juustoa. Omalta tilalta aamulypsetty maito, perinteinen valmistustapa ja intohimo luoda parasta. Siinä meidän tekemisen kulmakivet.

jukolan_juusto_markku_liias

Markku Liias

Juustomestari, tj

040 570 0522
markku.liias@jukolanjuusto.fi

jukolan_juusto_aki

Aki Paloniemi

Juustomestari

050 517 9347
aki.paloniemi@jukolanjuusto.fi

jukolan_juusto_matti

Matti Liias

Meijeristi

matti.liias@jukolanjuusto.fi

jukolan_juusto_pertti

Pertti Liias

Maitomestari

pertti.liias@jukolanjuusto.fi

Play Video

Aito Cheddaria

Joutsan Leivonmäellä Jukolan Juuston juustolassa aamu alkaa tuoreen vastalypsetyn maidon vastaanottamisella. Aamumaitoa ei pitkiä matkoja kuljeteta maanteillä, vaan se tulee omalta maitotilalta kiven heiton päästä juustolalta ja on juustokattilassa parissa tunnissa lypsämisestä. Laadukas ja tuore maito onkin onnistuneen juuston edellytys ja sen merkitys korostuu pitkään kypsytettävissä tuotteissa. Aamulypsyn maito yhdistettynä juustomestarien pitkään kokemukseen ja perinteiseen valmistustapaan mahdollistavat huippulaatuiset puhtaat cheddarit.

Perinteisestä valmistustavasta Jukolan Juustolla pidetään kiinni, vaikka se vaatii paljon käsityötä ja aikaa. Se on ainut mahdollinen tapa tehdä oikeaa cheddaria, joka maistuu oikeasti cheddarilta. Ja hyvinhän Aito Cheddar on juustoystävien sydämiin löytänyt.

Aito Cheddar juustolautanen / juustotarjotin

Kahvia ja juustohetkiä

Tervetuloa Karoliinan Kestikievariin herkuttelemaan. Leivonnaisten lisäksi on päivittäin vaihtuva keitto- ja salaattilounas sekä uniikkeja countrypizzoja. Myymälästä voi ostaa Aitoja Cheddareita sekä muita juustotuotteita.

Meille mahtuu isompikin porukka
Isot tilamme ja monipuolinen tarjonta mahdollistavat myös isommankin porukan vierailun. Ryhmälle varauksia voit tehdä etukäteen numeroon 040 685 8566. Myymälä ja kahvio palvelevat osoitteessa Kuusirinne 11, 41770 Leivonmäki maanantaista sunnuntaihin 9.00-18.00.