AitoCheddar_terva_pääkuva

Aito Cheddar Terva

Kun suomalainen käsintehty aito cheddar kohtaa tervan, syntyy ainutlaatuinen makuelämys, joka hurmaa niin juustonystävät kuin ronskimmatkin kaverit. Aito Cheddar Tervassa yhdistyy kahden perin suomalaisen maun parhaat puolet – vahvan ja täyteläisen cheddar-juuston sekä pehmeän savuisen tervan.

Tämä juusto ei kumartele, vaan tuo pöytään makua ja luonnetta. Se on valloittanut ravintola-ammattilaisten sydämet ja sopii täydellisesti niin maisteluun kuin monipuolisiin ruokayhdistelmiin. Kokeile burgerissa, kokkauksissa tai sellaisenaan – tässä on juusto, joka jättää jäljen.

Kaikki Aito Cheddarimme valmistuvat oman tilan aamulypsyn maidosta ja kokeneiden juustomestarien käsissä perinteistä ja ainoaa oikeaa valmistustapaa vaalien. Keskitymme pelkästään cheddarin valmistukseen ja juustolamme väen polte tehdä herkullisinta juustoa vie toimintaa jatkuvasti eteenpäin.

Kypysytysaika

Vähintään 3 kuukautta

Tuotetietoa

Paino 160 g / n. 1,5 kg
Säilyvyys 230 päivää
Säilytys alle 8 °C

Lisäominaisuudet

Laktoositon, gluteeniton, homogenoimaton, Hyvää Suomesta

Ravintosisältö

Ainekset
Pastöroitu aamulypsyn maito, suola, hapate (mikrobiologinen juoksute), väri annatto, kotimainen terva-aromi

Ravintosisältö /100 g
Energia 1720 kJ / 410 kcal, Rasva 32 g, josta tyydyttynyttä 17 g, Hiilihydraatit 0 g, josta sokereita 0 g, Proteiini 26 g, Suola 1,3 g, Kalsiumia 760 mg

Kauppiaille

Aito Cheddar Terva 160 g:
EAN 6405899033001
Myyntierä 8 kpl (160 g) EAN 6405899233005

Ravintoloille ja keittiöille

Aito Cheddar Terva harkkoina me. n. 1,5 kg
Myyntierä EAN 2358995500004
Kespro SAP 21987824

Tilaukset: tilaukset@jukolanjuusto.fi
Saatavana myös tukuista
Tarjoukset: info@jukolanjuusto, 040 570 0522