Aito Cheddar Vintage
Aito Cheddar Vintagen pitkä kypsytysaika tarjoaa vahvuutta ja aromikkuutta, jotka sukeltaa suoraan todellisten cheddar-ystävien mieleen. Löydä pienet suolakiteet täyteläisestä ja kermaisesta kovasta pitkään kypsyneestä cheddaristamme.
Aito Cheddar Vintagea on kypsytetty vähintään 12 kuukautta.
Suomen maistuvin juusto, Suomen Juustonvalmistajain Yhdistys ry:n juustokilpailu ja -näyttely 2022.
World Cheese Award hopea, 2021–2022, Espanja Oviedo
Kaikki Aito Cheddarimme valmistuvat oman tilan aamulypsyn maidosta ja kokeneiden juustomestarien käsissä perinteistä ja ainoaa oikeaa valmistustapaa vaalien. Keskitymme pelkästään cheddarin valmistukseen ja juustolamme väen polte tehdä herkullisinta juustoa vie toimintaa jatkuvasti eteenpäin.
Kypysytysaika
Vähintään 12 kuukautta
Tuotetietoa
Paino 160 g
Säilyvyys 230 päivää
Säilytys alle 8 °C
Lisäominaisuudet
Laktoositon, gluteeniton, homogenoimaton, Hyvää Suomesta
Ravintosisältö
Ainekset
Pastöroitu aamulypsyn maito, suola, hapate (mikrobiologinen juoksute), väri annatto
Ravintosisältö /100 g
Energia 1720 kJ / 410 kcal, Rasva 32 g, josta tyydyttynyttä 17 g, Hiilihydraatit 0 g, josta sokereita 0 g, Proteiini 26 g, Suola 1,3 g, Kalsiumia 760 mg
Kauppiaille
EAN-numero 6405899045004
Myyntierä 8 kpl (160 g) 6405899245008
Tilaukset: tilaukset@jukolanjuusto.fi
Ravintoloille ja keittiöille
Harkkoina me. n. 1,5 kg
Myyntierä EAN 2358991700002
Tilaukset: tilaukset@jukolanjuusto.fi
Saatavina myös tukuista
Tarjoukset: info@jukolanjuusto, 040 570 0522