Se maistuvin yrityksen joululahja

Suomen maistuvin cheddar on mukava joululahja antaa ja saada

Tämä yrityksen lahja on aina mieleen niin henkilökunnalle, asiakkaalle kuin kumppanillekin. Anna joululahjaksi maistuvaa ja aitoa käsityötä, joka on valmistettu perinteisellä menetelmällä oman tilan aamulypsyn maidosta. Aito Cheddar on valittu Suomen maistuvimmaksi juustoksi sekä on myös kansainvälisesti menestynyt täysin kotimainen herkku, joka huokuu perinteitä, osaamista ja yhteisöllisyyttä. Keräsimme tyylikkääseen pakettiin kolme yhteen sointuvaa cheddar-makua. Aito Cheddar Lahjapaketit tilattavissa nyt.

Tilaukset ja lisätiedot: info@jukolanjuusto.fi tai kilauttamalla juustomestarille 040 570 0522.

Valitse mieleinen juustopakkaus

Lahjapakkaus (3 x Aito Cheddar 160 g) 
Toimitus haluttuna ajankohtana. Yli 30 laatikon lähetykset rahtivapaasti.

Aito Cheddar joululahjapakkaus juusto lahjapakkaus

Juustolahjapakkaus 1,
11,50 € (alv 0%)

Tämän halutuimman juustolahjapakkauksen juustot ovat noin 3 kuukautta kypsytettyjä suosittuja makujamme.

Aito Cheddar Originaalissa elämykset ovat aidoimmillaan ja puhtaimmillaan. Originaalin vahvuus kolmen kuukauden kypsytyksellä sopii jokaisen makuun.

Aito Cheddar Chili on maukkaan tulinen juusto, joka antaa uusia maku-ulottuvuuksia ruoanlaittoon ja herkutteluun. Halusimme cheddariin tulisuutta, mutta myös reilusti chilin makua.

Aito Cheddar Mustapippuri on valittu Suomen parhaaksi cheddariksi. Tämä juusto tuo maisteluun ja ruoanlaittoon terävyyttä ja siinä on reilusti pippurista purevuutta, joka sointuu kermaisessa cheddarissa.

Aito Cheddar joululahjapakkaus juusto lahjapakkaus

Juustolahjapakkaus 2
13,00 € (alv 0%)

Kun halutaan antaa pitempään kypsytettyjä juustoja, on tässä sopiva lahjapaketti. Cheddarit ovat kypsyneet puolesta vuodesta vuoteen ja ovat näin vahvempia.

Aito Cheddar Vintagen pitkä kypsytysaika tarjoaa vahvuutta ja aromikkuutta, jotka sukeltaa suoraan todellisten juustoystävien mieleen. Juusto on valittu suomen maistuvimmaksi juustoksi ja palkittu myös World Cheese Awardissa hopealla Espanjan Oviedossa.

Aito Cheddar Kuusenkerkkä tarjoaa maaseudun rauhaa ja metsän huminaa. Juusto on valittu Suomen maistuvimmaksi kypsytetyksi juustoksi. Syvällinen suomalainen makupari, jossa yhdistyy oman tilan maito ja oman kuusimetsän vaaleanvihreät versot.

Aito Cheddar Punaviinissä Amarone-viinin uurteet luovat cheddariin herkullista kauneutta. Kermaisa ja täyteläinen cheddar saa viinistä kaveriksi hedelmäistä makeutta, joka tekee makunautinnosta ainutlaatuisen.

Tilaa nyt

Toimitus haluttuna ajankohtana. Yli 30 laatikon lähetykset rahtivapaasti.

Juustomestari Markku Liias
040 570 0522 tai info@jukolanjuusto.fi

Aito_cheddar_joululahja_lahjapakkaus_juusto_mestarit
Aito_cheddar_joululahja_lahjapakkaus_juusto_paketit
Aito_cheddar_joululahja_lahjapakkaus_juusto_juustonteko
Aito_cheddar_joululahja_lahjapakkaus_juusto_juustolautanen
Joulu on juustoilla herkuttelun aikaa ja syötävät lahjat ovat aina mieleen

Juustolahjapaketti on maistuva tapa muistaa työntekijöitä, asiakkaita tai kumppaneita. Se on lahja, joka on aina mieleen ja tulee varmasti käyttöön. Juustolahjapakkaus toimii myös loistavasti osana isompaa lahjapakkausta esim. viinin tai muiden herkkujen makuparina.

Kaikki Cheddarimme valmistuvat käsityönä Keski-Suomessa oman tilan maidosta. Tässä siis todellinen suomalainen käsityötuote.