Jukolan Juusto hakee kahta tekijää: Vakituinen juustontekijä sekä kesäksi juustokauppias
Jukolan Juusto hakee juustontekijää – tule valmistamaan Suomen parasta kypsytettyä juustoa
Oletko intohimoinen käsityöläinen, jolla on arvostusta suomalaista ruokatuotantoa kohtaan? Haluatko olla mukana valmistamassa palkittua Aito Cheddaria? Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus liittyä Jukolan Juuston tiimiin.
Jukolan Juusto on perheyritys, jossa yhdistyy intohimo laadukkaaseen juustonvalmistukseen ja kunnioitus perinteisiä menetelmiä kohtaan. Valmistamme Aito Cheddaria käsityönä, käyttäen oman tilamme tuoretta maitoa, ja olemme saaneet tunnustusta Suomen parhaana kypsytettynä juustona. Aito Cheddariin on ihastunut niin kuluttajat kuin ruoka-alan ammattilaiset. Juustontekijän tehtävät tulevat kattamaan koko juuston valmistusprosessin ja tutuksi tulevat niin cheddarointi kuin pakkaamon tehtävät.
Uudelle juustontekijälle tarjoamme
- Koulutuksen Aito Cheddarin valmistukseen – saat perusteellisen perehdytyksen cheddarjuuston ainutlaatuiseen valmistusprosessiin
- Mahdollisuus päästä tuntemaan juusto – juuston valmistus tehdään pitkälti käsin, joten pääset todella vaikuttamaan lopputulokseen
- Tiiviin työyhteisön, jossa arvostetaan jokaista tekijää
- Mahdollisuuden olla osa suomalaista ruokakulttuuria, jossa laatu ja maku ovat etusijalla
Mitä odotamme sinulta
- Kokemusta elintarvikealalta tai meijeritoiminnasta – vaikka koulutamme sinut tehtävään, perustiedot alasta auttavat sinua menestymään roolissa
- Käsityöhön ja tarkkuuteen keskittyvää työotetta, jossa jokainen juusto valmistetaan huolellisesti perinteisin menetelmin
- Intohimoa ja arvostusta suomalaista ruokatuotantoa kohtaan – haluamme tiimiimme henkilön, joka ymmärtää laadukkaan raaka-aineen merkityksen ja haluaa olla mukana luomassa ensiluokkaista tuotetta
- Situotuvaa asennetta ja yhteistyötaitoja
Kiinnostuitko?
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen meille viimeistään 16.3.2025 mennessä sähköpostilla markku.liias@jukolanjuusto.fi.
Lisätietoja työtehtävästä: Markku Liias, 040 570 0522, markku.liias@jukolanjuusto.fi.
Tule mukaan valmistamaan Suomen parasta cheddaria – käsityönä ja intohimolla
Oispa jo kesä! Tule juustokauppiaaksi cheddar-myymäläämme
Rakastatko kohtaamisia ihmisten kanssa? Innostutko laadukkaasta suomalaisesta ruoasta ja haluatko työskennellä käsityönä valmistettujen cheddareiden parissa? Nyt sinulla on mahdollisuus viettää kesä aidosti herkullisessa ympäristössä.
Jukolan Juusto valmistaa aitoa kotimaista cheddaria perinteisellä juustonvalmistuksen menetelmällä, suoraan oman tilamme aamulypsyn maidosta. Haemme kesäksi juustokauppiasta juustolamme myymälään Joutsan Leivonmäelle.
Juustokauppiaana päätehtäväsi on esitellä, maistattaa ja myydä cheddareitamme myymälässämme. Vastaat asiakaskokemuksesta ja varmistat, että kesän reissaajat jatkavat matkaansa hyvällä mielellä – suosikki-cheddarit mukanaan.
Mitä odotamme sinulta?
- Positiivisuutta ja rohkeutta olla oma itsesi – luot hyvän tunnelman asiakkaiden ja työkavereiden kanssa
- Kokemusta myynnistä tai asiakaspalvelusta – et pelkää jutella ihmisten kanssa ja suosittelet juustoja sujuvasti
- Reipasta ja tarkkaa työotetta – osaat tarttua toimeen ja pidät myymälän järjestyksessä
- Oma-aloitteisuutta asiakaskokemuksen kehittämisessä – keksit keinoja tehdä cheddar-ostoksista elämyksen
Mitä tarjoamme sinulle?
- Monipuolisen työn, jossa pääset vaikuttamaan asiakaskokemukseen omalla persoonallasi
- Perehdytyksen cheddareiden saloihin – nippelitietoa juustoistamme ja niiden valmistuksesta
- Aidon työyhteisön, joka tukee ja auttaa aina tarpeen mukaan
- Mahdollisuuden jatkotyöskentelyyn esim. tapahtumissa
Työ on määräaikainen 11.6.–17.8.2025 tai sovittavissa.
Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen 30.3. mennessä sähköpostilla: markku.liias@jukolanjuusto.fi
Lisätietoja työstä: Markku Liias, 040 570 0522, markku.liias@jukolanjuusto.fi
Tule viettämään kesä täynnä makuelämyksiä ja cheddar-tunnelmaa!