Jukolan Juuston Aito Cheddar mustapippuri valittiin vuonna 2016 Suomen parhaaksi cheddariksi. Palkittu pippurijuusto syntyi vuonna 2015 Jukolan juustoperheeseen yhdessä chilillä maustetun sisarensa kanssa. Juustomestari Markku Liias suosittelee, että ainoa kotimainen kypsytetty mustapippurijuusto sopii etenkin juustotarjottimelle, tulisiin herkkuihin ja lihan kyytipojaksi.
Jukolaan on tullut muitakin kunniamainintoja. Jukolan Juusto Oy ja Karoliinan Kestikievari on valittu 2017 Keski-Suomen Maistuva maaseutu -yritykseksi. Maitotilan isäntä Pertti Liias sai vuonna 2016 Walter Ehrstöm -mitalin hopeisena tunnustuksena pitkäaikaisesta ja menestyksellisestä työstä elintarvikehygienian edistämiseksi.