![paras-maito-2 paras-maito-2](https://jukolanjuusto.fi/wp-content/uploads/2019/03/paras-maito-2-1000x781.jpg)
Aito Cheddareissa käytettävä tuore aamulypsyn maito tulee juustolaan noin neljän kilometrin päästä Jukolan Juuston omalta maitotilalta, Jukolan Maitotilalta. Todisteena maidon laadusta Jukolan Maitotilalle on myönnetty 19.3.2019 kultainen Walter Ehrström -mitali tunnustuksena pitkäaikaisesta ja menestyksekkäästä työstä elintarvikehygienian parantamiseksi.
Aito Cheddareissa aitous on läsnä kaikissa tuotteen valmistusvaiheissa. Puhtaus yhdistettynä pieneen hiilijalanjälkeen, aitoon valmistustapaan sekä parhaisiin raaka-aineisiin on tae parhaalle juustolle. Näitä arvoja kunnioittaen aiomme jatkaa myös tästä eteenpäin.
Kuva vasemmalla: Terhi Honkonen