Suomalainen cheddar valtaa ravintolat

raaste3

Moni suomalainen ravintola panostaa puhtaisiin kotimaisiin raaka-aineisiin. Juusto on kuitenkin usein poikkeus, sillä laadukkaita kotimaisia juustoja ei ole aiemmin ollut saatavilla. Päätimme tarttua haasteeseen ja aloitimme täysin suomalaisen Aidon Cheddarin valmistuksen.

Aito Cheddar on saatavilla ravintoloille juustoharkkoina, -siivuina ja -raasteena. Juustomme ovat käytössä jo monessa ravintolassa eri puolilla Suomea, kuten Henri Alénin ja Tommi Tuomisen uudessa Ultima-ravintolassa, Helsingin Löylyssä, Jyväskylän Jalo kitchen & loungessa ja Ravintola Hox!:ssa, sekä Seinäjoen Juurella-ravintolassa. Burgereita juustomme kruunaavat mm. Friends & Brgrs -hampurilaisketjussa, Vaasan uudessa Himas-ravintolassa sekä Jyväskylän Street Food Taikurissa.

Valmistamme monelle ravintolalle tilauksesta myös omia makujuustoja. Esimerkiksi Friends & Brgrs -ravintolaketjulle vaaleaa cheddaria ja Kyrö Distillerylle Koskue Cheddaria. Friends & Brgrsn mukana juustomme on kulkeutunut myös Suomen rajojen ulkopuolelle, sillä ravintola käyttää cheddariamme kaikissa ketjun ravintoloissa – myös Kööpenhaminassa ja Hampurissa.

Tutustu myös muihin ravintoloihin, joissa cheddarimme ovat käytössä sivustomme saatavuus-osiosta.