Pasta Carbonara Cheddarilla
Herkullinen Pasta Carbonara syntyi Risto Mikkolan opeissa
Juustomestarimme Markku pääsi Risto Mikkolan juttusille Alpeilla-ohjelmaan, jossa samalla loihdittiin Pasta Carbonara ja kylkeen istui hienosti kaali-tomaattipikkeli. Tässä resepti.
Reseptiikka Alpeilla /C More
Ainekset
Pasta Carbonara
200 g possun kylkisiivu suikaleina
100 g sipulia, hienonnettuna
½ dl rypsiöljyä
100 g Aito Cheddar Mustapippuria
2 kpl kananmunan keltuainen
400 g keitettyä pastaa
suola, pippuri
Lisuke kaali-tomaattipikkeli
½ kpl kaalia, ohuina suikaleina
100 g kirsikkatomaatteja, pilkottuna
½ pnt persiljaa, hienonnettuna
1 dl "122"-lientä (1 osa väkiviinaetikka, 2 osa sokeria, 2 osa vettä)
suolaa
VALMISTUSOHJEET
Pasta Carbonara
1
Lämmitä pannussa öljy, lisää sipulit ja porsaan kylkiviipaleet. Kuullota hetki.
2
Lisää joukkoon pasta ja puoli desiä keitinvettä. Lämmitä kunnolla.
3
Sekoita kulhossa kanamunan keltuaiset ja cheddar-raaste ja sekoita pastan joukkoon.
4
Sekoita kunnolla, tarkista maku ja nauti.
Kaali-tomaattipikkeli
1
Sekoita kaikki aineet yhteen ja tarkista maku. Tarjoile heti.