Pasta Carbonara Cheddarilla

Herkullinen Pasta Carbonara syntyi Risto Mikkolan opeissa

Juustomestarimme Markku pääsi Risto Mikkolan juttusille Alpeilla-ohjelmaan, jossa samalla loihdittiin Pasta Carbonara ja kylkeen istui hienosti kaali-tomaattipikkeli. Tässä resepti.

Reseptiikka Alpeilla /C More

Pasta_Carponada_cheddarilla_annoskuva

Pasta Carbonara ainekset

200 g possun kylkisiivu suikaleina
100 g sipulia, hienonnettuna
½ dl rypsiöljyä
100 g Aito Cheddar Mustapippuria
2 kpl kananmunan keltuainen
400 g keitettyä pastaa
suola, pippuri

Pasta Carbonara ohjeet

Lämmitä pannussa öljy, lisää sipulit ja porsaan kylkiviipaleet. Kuullota hetki.

Lisää joukkoon pasta ja puoli desiä keitinvettä. Lämmitä kunnolla.

Sekoita kulhossa kanamunan keltuaiset ja cheddar-raaste ja sekoita pastan joukkoon.

Sekoita kunnolla, tarkista maku ja nauti.

Lisuke kaali-tomaattipikkelin ainekset

½ kpl kaalia, ohuina suikaleina
100 g kirsikkatomaatteja, pilkottuna
½ pnt persiljaa, hienonnettuna
1 dl "122"-lientä (1 osa väkiviinaetikka, 2 osa sokeria, 2 osa vettä)
suola

Kaali-tomaattipikkeli ohjeet

Sekoita kaikki aineet yhteen ja tarkista maku. Tarjoile heti.

Kaikki
  • Kaikki
  • Arkeen
  • Juhlaan
  • Pikkunälkään