Cheddar-Jalapenot pekonilla
Cheddarilla täytettyihin ja pekoniin käärittyihin Jalapenoihin iskee himo, kun tulisuus, kermaisuus ja suolaisuus napsahtaa hienosti yksiin
Cheddar-Jalapenot toimivat herkullisena alkupalana tai lisukkeena esimerkiksi liharuokien tai burgerin kanssa. Jalapenoiden paisto onnistuu grillissä, airfryerissa tai uunissa. Kannattaa varautua, että nämä Jalapenot lähtevät lautaselta nopeasti.
Ainekset
Cheddar-Jalapenot pekonilla
n. 12 kpl Jalapenoa
n. 300 g (2 pakettia) pekonia
160 g (pakkaus) Aito Cheddaria
1/2 tl suolaa
VALMISTUSOHJEET
Cheddar-Jalapenot pekonilla
1
Pese ja leikkaa Jalapenot kahtia. Poista siemenet pikkulusikalla. Siementen poisto vie suurimman tulisuuden pois. Jos pidät tulisesta, voit jättää osan siemenistä sisälle.
2
Raasta Cheddar ja täytä jokainen Jalapeno. Voit halutessa laittaa pienen ripauksen suolaa.
3
Kääri pekoni ympärille. Voit leikata pekonin myös kahtia, jolloin käsittely on helpompaa.
4
Grillaa grillin yläparvella, airfryerissa tai uunissa n. 30–40 min, kunnes pekonilla on rapeutta ja Jalapenoilla herkullinen väri pinnassa.
+
Voit käyttää tässä myös maustettuja cheddareita makusi mukaan.