Finnjävel
Mitäpä olisi suomalainen ruokakulttuuri ilman Henri Alénia? Ainakin huomattavasti värittömämpää, sillä tasavallan arvostetuimpiin keittiömestareihin kuuluva Alén omistaa viisi ravintolaa, esiintyy usein kokkausohjelmissa ja kiinnostaa Twitterissä yli 40 000 seuraajaa.
Mikä on suhteesi Jukolan juustoihin?
Jukolan Cheddar on ollut alusta asti Finnjävelin juustovalikoimissa. Tarpeeksi kypsytetty, sopivasti hapan ja rikkaan rasvainen juusto sopii hyvin illalliselle, ja tietenkin henkilökuntakin sillä herkuttelee aina kun sopivia suupaloja jää yli. Eniten Jukolan juustoissa puhuttelee mutkaton suhde toimijaan ja tietenkin ylivertainen laatu.
Suosikkisi Aito Cheddareista? Mitä siitä valmistaisit?
Kyllä minun suosikkini on ihan maustamaton cheddar. Joko sellaisenaan, tacojen tai tortillojen väliin ja makaronilaatikko kuorrutettuna cheddarilla on todellista herkkua.