JANI UNKERI JA MIIA KESKI-NIKKOLA

Jukolan heimon jäsen

Juurella ja Äärellä

Seinäjokelaisen Juurella- ja Äärellä-ravintoloiden yrittäjät Miia Keski-Nikkola ja Jani Unkeri ovat jatkuvasti liikekannalla, mitä tulee ideoihin ja paikkoihin. Heidän huippuravintola pyörähtää mutkattomasti eri tapahtumiin tuottamaan fine dining -makunautintoja. Paikallisista raaka-aineista ammentava kaksikko tietää, että Jukolan juustoista on moneen makuun.

Miia, millainen on sinun suhteesi juustoihin?

Hyvät ja laadukkaat juustot kuuluvat aina juhla- ja seurustelupöytään sekä kotona että ravintolassa hyvän juoman kera. Jukolan juustot ovat hyvä esimerkki siitä, ne sopivat viinin kumppaniksi sekä ruoanvalmistukseen. Näitä juustoja on aina ilo tarjoilla.

Jani, mikä Jukolan Aito Cheddareista on suosikkisi?

Markku Liias on valmistanut meille yhteistyössä Kyrö Distillery Companyn kanssa Koskue Cheddaria ja se kyllä on ollut ehdoton suosikkini. Mielestäni tämä hieno juusto kuvaa Jukolan juustolan luovuutta ja ketteryyttä vastata asiakkaan tarpeisiin. Normaaleista Aito Cheddareista paras on maustamaton cheddar ja oma karviaishillo.

Oletko jo löytänyt juustojen monet mahdollisuudet?

Meillä Jukolan Heimoon kuuluville juusto symboloi nautintoa, irrottautumista arjen pyörteestä ja uusien makunautintojen etsimistä. Jos tunnet vetoa juustohin ja erityisesti Aitoihin Cheddareihin, hae mukaan Jukolan Heimoon. Kuulet pian lisää mitä kaikkea tämä pitää sisällään. Herkutellaan yhdessä.