Anton “Chef Ylöjärvi” Holma

Jukolan heimon jäsen

Anton “Chef Ylöjärvi” Holma

Hymyssä suin kokeilevat kokkailut ja aito tekeminen ovat valloittaneet suuren seuraajamäärän

Anton ”Chef Ylöjärvi” Holma on intohimoinen kokki, joka loihtii monipuolisia, helppoja ja lompakkoon sopivia makuelämyksiä. Itseopiskellun kokin polku on kantanut siihen pisteeseen, että nyt kaverilla on oma yritys ruokatouhujen ympärillä ja elämänmakuisten kanavien seuraajamäärät järisyttäviä. Kokkaaminen on Anttonille hauskanpitoa ja tapana on aina kokeilla jotain uutta omilla visioilla. Mausteiden monipuolinen käyttö on ollut Cheffille aina tärkeää ja tuotekehityksen tuloksena on nyt saatavilla herran nimikkomaustesarja.

– Ruoan tekeminen ei vaadi kotona taitoa, enemmänkin rohkeutta epäonnistua ja kokeilla uudestaan.

Antonin ruokamatkalla myös Jukolan Juustot ovat tulleet tutuksi. Erityisesti erikoisemmat Aito Cheddarit ovat löytäneet paikkansa kokeilevista kokkailuista.

– Yleensä puolet paketista tulee syötyä aina tekemisen lomassa. Nämä cheddarit ovat vain niin monikäyttöisiä juustoja ja monet sen versiot innostavat kokeilemaan aina jotain uutta. Ehkä paras kommentti ever, kun multa tultiin kysymään ooksää se juustopoika.

Jukolan Juusto ja Anton ovat touhunneet yhdessä kesästä alkaen ja miehen voi bongata myös Tampereen seudulta maistattamasta. Ja Antonin tapaan, ei mitään perus maistatusta, vaan jotain cheddarista loihdittuja elämyksiä sielläkin pääsee kokemaan.

 


Instagram: 
@chefylojarvi

Chef Ylöjärvi -mausteet: Villa vino

Oletko jo löytänyt juustojen monet mahdollisuudet?

Meillä Jukolan Heimoon kuuluville juusto symboloi nautintoa, irrottautumista arjen pyörteestä ja uusien makunautintojen etsimistä. Jos tunnet vetoa juustohin ja erityisesti Aitoihin Cheddareihin, hae mukaan Jukolan Heimoon. Kuulet pian lisää mitä kaikkea tämä pitää sisällään. Herkutellaan yhdessä.