TIM LÖYTÄINEN

Jukolan heimon jäsen

TIM LÖYTÄINEN

Tim Löytäinen levittää Jukolan Aito Cheddarin ilosanomaa ympäri Suomea. Hänestä on suuri kunnia työskennellä juustomestari Markku Liiaksen kanssa.

Mikä sai sinut lähtemään juustojen matkaan?
Pääsin 16 vuotta sitten työskentelemään palkitulle juustotiskille, jossa heittäydyin täysillä juustojen syövereihin. Tuolloin tutustuin suomalaiseen juustokulttuuriin. Kuulin ensimmäisen kerran aidoista suomalaisista chedukoista, kun etsin sopivaa juustoa täydelliselle cheddarkastikkeelle. Siitä se lähti ja nyt teemme yhteistyötä Jukolan Juuston kanssa.

Millaisia juustoja ovat Aito Cheddarit?
Jukolan Aito Cheddarin tunnistaa mausta ja rakenteesta. Ne ovat parhaita suomalaisia artesaanijuustoja, joista löytyy makuvaihtoehtoja jokaiseen makuun ja käyttötarkoitukseen. Aito Cheddar on monipuolisin juusto, mitä löytyy.

Kuinka hyvin kaupoissa asiakkaat tuntevat jo Jukolan Juustot?
Jukolan Aito Cheddar yllättää asiakkaat vieläkin, varsinkin kun kerrot sen kotimaisuudesta. Ihmiset eivät miellä cheddaria kovaksi juustoksi. Aito Cheddar on jäänyt suurimman osan mieleen, ja kun asiakas pääsee chedukan makuun, niin paluuta ei enää ole.

Oletko jo löytänyt juustojen monet mahdollisuudet?

Meillä Jukolan Heimoon kuuluville juusto symboloi nautintoa, irrottautumista arjen pyörteestä ja uusien makunautintojen etsimistä. Jos tunnet vetoa juustohin ja erityisesti Aitoihin Cheddareihin, hae mukaan Jukolan Heimoon. Kuulet pian lisää mitä kaikkea tämä pitää sisällään. Herkutellaan yhdessä.