KIMMO OLLILA

Jukolan heimon jäsen

Kulinaari-ruokablogi

Helsinkiläisen Kimmo Ollilan intohimoja ovat hyvä ruoka ja juoma, ruokastailaus ja -kuvaus sekä Kulinaari-ruokablogin kirjoittaminen. Hänelle ovat hyvä ruoka ja juoma parhaita asioita elämässä.

Entäpäs juustot, millaista osaa ne näyttelevät elämässäsi?

Juustot ovat minulle erottamaton osa ruokakulttuuria, vaikka löysinkin ne vasta kolmekymppisenä. Ne ovat nautinto sellaisenaan ja inspiroiva raaka-aine moniin herkullisiin resepteihin Mac and Cheesestä munakkaisiin ja meheviin leivonnaisiin. Mikä parasta, Aito Cheddar on sellaisenaan kuin kotonaan hyvän punaviinin seurassa.

Millaiseksi elämykseksi mainosmies kuvailee Aito Cheddareita?

Arvostan ruoassa aitoutta ja rehellisyyttä. Olen aina kiinnostunut tarinasta sekä ihmisistä ruoan takana. Jukolan juuston Aito Cheddarin tarina kertoo tinkimättömästä ammattitaidosta jalostaa arvokas raaka-aine jaloon muotoon. Laadun maistaa jokaisessa suupalassa.

Oletko jo löytänyt juustojen monet mahdollisuudet?

Meillä Jukolan Heimoon kuuluville juusto symboloi nautintoa, irrottautumista arjen pyörteestä ja uusien makunautintojen etsimistä. Jos tunnet vetoa juustohin ja erityisesti Aitoihin Cheddareihin, hae mukaan Jukolan Heimoon. Kuulet pian lisää mitä kaikkea tämä pitää sisällään. Herkutellaan yhdessä.