Aitoa vahvalla tarinalla
Leivonmäellä oman tilan aamumaidosta valmistettu Aito Cheddar taipuu ammattilaisten käsissä mitä huikeimpiin annoksiin. Valmistamme cheddaria ravintolan moniin tarpeisiin: täydellinen juusto burgeriin on Aito Cheddar Siivu, vahvinta makua tuo pitkään kypsytetty Vintage ja toteutamme myös ravintoloiden omia makuja toiveiden mukaisesti. Cheddarit ovat valmistettu käsityönä perinteisellä valmistusmenetelmällä mitään säästelemättä. Jos et ole maistanut vielä, tilaa makupaketti ja vakuutu.
AITO CHEDDAR SIIVU 1 kg
Onko tässä paras cheddar hampurilaiseen? Siivutettu originaali antaa sitä oikean cheddarin makua. 3 kuukautta kypsytetty.
Aito cheddar vintage 1,5 kg
Maailmalla palkittu vintage cheddar on todellisten juustoystävien mieleen. Vähintään 12 kuukautta kypsytetty.
Aito cheddar mustapippuri 1,5 kg
Pippurinen purevuus sointuu kermaisessa ja täyteläisessä juustossa. Vähintään 3 kuukautta kypsytetty.
Aito cheddar punaviini 1,5 kg
Vähintään kuusi kuukautta kypsytetty punaviini kruunaa täydellisen juustolautasen. Tässä on kaunista makua ja näköä.
AITO CHEDDAR ORIGINAALI 1,5 kg
Juustonvalmistuksen romantiikkaa aidoimmillaan oman tilan aamumaidosta. Vähintään 3 kuukautta kypsytetty.
Aito cheddar gin 1,5 kg
Herkullinen makupari täynnä perinteitä. Jukolan Aito Cheddar ja Kyrö Distilleryn Gin. 1,5 kg. Vähintään 8 kuukautta kypsytetty.
Aito Cheddar Kuusenkerkkä 1,5 kg
Syvällinen suomalainen makupari, jossa yhdistyy oman tilan maito ja suomalaisen kuusimetsän vaaleanvihreät versot. Vähintään 6 kuukautta kypsytetty.
Aito Cheddar Viski 1,5 kg
Kahden suomalaisen käsityöläisen pitkään kypsyneet nautinnot. Ruisviski kypsynyt vähintään kolme vuotta ja juusto vähintään 8 kuukautta.
Aito Cheddar Raaste
Originaali- tai täysin väriaineeton White raaste on helppo hyödyntää erilaisiin annoksiin. Raasteet voidaan myös pakastaa.
Sinun makusi
Kehitetään yhdessä ravintolasi tarjontaan sopiva makucheddari. Päästä luovuus irti.
Finnjävel käyttää Aito Cheddaria
Finnjävel-ravintola syntyi, kun kokit Henri Alén ja Tommi Tuominen alkoivat tutkia omia juuriaan ja suomalaista ruokakulttuuria. Finnjävel on kunnianosoitus suomalaisen ruoan todellisille taitureille. Heille, jotka Pohjanmaalla, Lapissa ja muualla Suomessa pitävät yllä ja jalostavat ylpeää suomalaista ruokaperinnettä.
Aito Cheddaria käytetään Finnjävelissä sellaisenaan ja monipuolisesti ruoanlaitossa hodareista jälkiruokiin, koska Aito Cheddar on erittäin monikäyttöinen juusto. Yhteistyön tuloksena on syntynyt myös ravintolan nimikkojuusto Aito Cheddar Finnjävel.
On hienoa tehdä yhteistyötä ruokiin ja makuelämyksiin näin intohimoisesti suhtautuvien ihmisten kanssa.
Kysele tai tilaa
Markku Liias
Juustomestari, toimitusjohtaja
040 570 0522
markku.liias@jukolanjuusto.fi
Saatavana tukuilta
Noin 1,5 kilon Aito Cheddareita ja kilon Aito Cheddar siivua saatavana Kespron valikoimaista sekä Metrolta, Valio Aimolta tai Meira Novalta. Huomioi että tukuissa ei koko makutarjontaa ole välttämättä saatavilla. Kysy tarvittaessa meiltä tai tukulta lisää.
Lataa esite
Oheisesta esitteestä näet Aito Cheddariemme tarkemmat tilaustiedot.
Vakuutu aitoudesta. Tilaa maistatuspaketti.
Haluamme vakuuttaa sinut tuotteidemme ainutlaatuisuudesta ja palvelumme toimivuudesta. Tilaa veloitukseton makupaketti ravintolaasi toimitettuna. Maistatuspaketti on ainoastaan yrityksille ja joille emme ole aiemmin tuotteita toimittaneet.