Jukolan Juusto valmistaa aitoa kotimaista cheddaria käsityönä perinteisellä juustonvalmistuksen menetelmällä oman tilan aamulypsyn maidosta.
Rekry: juustokauppias
Tule kesäksi töihin Joutsan Leivonmäelle juustolaamme. Tehtävänäsi on esitellä, maistattaa ja myydä rakastettuja cheddareitamme juustolamme myymälässä. Vastaat ja kehität myymälämme asiakaskokemusta ja varmistat, että kesän suvessa liikkuvat ihmiset jatkavat matkaa aina hyvällä mielellä ja suosikki-cheddarit kassissa.
Juustokauppiaalta odotamme
- Uskallat olla aidosti positiivinen oma itsesi
- Kokemusta myynnistä ja ihmisten parissa työskentelystä
- Toimeliasta työotetta ja tarkkuutta
- Halu ja oma-aloitteellisuus kehittää positiivinen myymäläkokemus asiakkaillemme
Juustokauppiaalle tarjoamme
- Monipuolisen työn, jossa pääset tuomaan oman persoonasi esiin ihmisten parissa
- Perehdytys cheddareiden saloihin
- Aidon työyhteisön, joka on aina valmis jeesaamaan
Työ on määräaikainen 12.6.–11.8.2024 tai sovittavissa. Jatkossa myös mahdollista tehdä keikkaluontoisesti töitä erilaisissa tapahtumissa. Pistähän vapaamuotoista hakemusta palkkatoiveineen viimeistään 30.5. mennessä sähköpostilla markku.liias@jukolanjuusto.fi. Palkkaamme juustokauppiaan heti sopivan löydyttyä.
Lisätietoja työtehtävästä: Markku Liias, 040 570 0522, markku.liias@jukolanjuusto.fi