Jukolan Juusto mukana burgerbuumissa
Burgereiden suosio ei ota laantuakseen – päin vastoin – hampurilaisbuumi elää ja kehittyy. Burgerit eivät ole olleet enään perusmättöä, vaan korkeamman tason makuelämyksiä, jonka raaka-aineisiin ja monipuolisuuteen panostetaan. Me Jukolan Juustolla haluamme olla tässä hienossa buumissa mukana. Olemme kehittäneet cheddar-siivun, joka sopii burgeriin mielestämme täydellisesti. Maku on ollut aina kohdallaan, mutta rakenteen kanssa meillä vierähti tovi, koska aidosti valmistettu cheddar on kova juusto ja siivu herkästi rikkoutuu. Nyt meillä on tarjota siivu, joka pysyy kasassa ja voimakas maku tuo rähinää burgeriin. Cheddar siivu on valmistettu samalla ainoalla oikealla cheddarin valmistuksen menetelmällä, mitä muutkin tuotteemme. Pitkä kypsytysaika tuo hampurilaiseen istuvan vahvan rehellisen maun. Rakenna burgerisi aidoilla raaka-aineilla ja aidolla käsityönä toteutetulla Aito Cheddar siivulla. Kaupoista löytyy hampurilaiseesi siivun 150 g pakkaus ja ravintoloille tarjoamme 1 kilon pakkauksia.
Burgerin valmistamisessa vain luovuus on rajana
Burgerin valmistus on antoisaa hommaa. Erilaisilla raaka-aineiden valinnoilla, kokeiluilla ja valmistustavoilla saadaan omaperäisiä lopputuloksia. Valmista juuri sinun näköinen ja makuinen hampurilainen. Tässä muutamia vinkkejä ja inspiraatioita valmistukseen.
Kulinaarin mehevät cheddar-jauhelihapihvit >
Tässä yksi resepti, kun tehdään myös majoneesit ja pikkelit itse
Kunnon pihvit, sämpylät ja juustoksi Aito Cheddar. Siitä burgerin kasaantuu. Tässä ohjeet maistuvaan elämykseen, jossa mukana itse tehdyt majoneesit ja pikkelit. Nyt voi sanoa reippaasti omaksi burgeriksi.
Ainekset Cheddar-burger
4 kpl rotukarja burgerpihvi
4 kpl briossisämpylä
Salaatinlehtiä
100 g Aito Cheddar mustapippuri
Öljyä
Ainekset majoneesi
1 kpl kanamuna
1 rkl etikka
1 rkl sinappi
1 rkl sokeria
1 tl suola
4 dl öljy
10 tippaa Tabascoa
1 dl tulinen tomaattikastike
Ainekset punasipulipikkeli
½ dl väkiviinaetikka
1 dl sokeria
1 dl vettä
1 tl suola
1 kpl punasipuli
Suola, pippuri
Valmistus: burger
Paista pihvit pannulla, laita päälle mustapippuri-cheddar ja anna sulaa. Lämmitä sämpylät.
Kasaa burgerit: Pohjaan ja kanteen majoneesi. Pohjan päälle salaatti, salaatin päälle pihvi, pihvin päälle pikkelöity sipuli ja kansi päälle.
valmistus: Majoneesi ja pikkeli
Majoneesi: Laita kapeaan ja korkeaan astiaan kananmuna, etikka, sinappi, öljy, sokeri ja suola. Laita sauvasekoitin astian pohjalle ja käynnistä. Lisää kastike sekä Tabasco ja sekoita.
Pikkeli: Kiehauta kattilassa etikka, sokeri, suola ja vesi. Leikkaa sipulit ohuiksi suikaleiksi ja kaada liemi päälle. Mausta suolalla ja pippurilla.