Aitoa cheddaria kolmella eri tavalla burgeriin
Melkoinen burgerbuumi tuntuu jylläävän. Pitihän meidänkin juustomestarin kanssa testailla, miten cheddar sinne hampurilaisen piffin päälle sulaa. Teimme kolmella tavalla: valmiiden cheddar-siivujen sulatus pihvin päälle, paksumpien palojen leikkaus ja hieman vaativampaan tapaan sulattamalla cheddar pienellä pannulla juoksevaksi.
Valmiina Cheddar Siivuna
Helpoitenhan onnistuu, kun laittaa valmiin cheddar-siivun pihvin päälle heti ensimmäisen käännön jälkeen. Juusto alkaa heti sulamaan ja on nopeasti valmista.
Leikattu pala cheddaria
Jos haluaa pikkuisen tuhdimmin juustoa, niin voi halkaista 160 gramman cheddarimme neljään osaan: keskeltä puolitus ja kumpikin pala kahtia. Cheddar palan voi nostaa pihvin päälle käännön jälkeen ja lämmittää grillissä siihen saakka, että juusto on sulanut.
Cheddar pala sulatettuna pannussa
Pikkuisen haastavampi, mutta kokeilemisen arvoinen tapa on laittaa halkaistu juustopala pienelle pannulle, jossa juusto sulatetaan juoksevaksi. Sitten vain kaataa juuston hampurilaisen pihvin päälle ja sehän jämähtää kivasti paikoilleen. Pannu vain ei saa olla liian kuuma, jotta juusto sulaa juoksevaksi, eikä rasva irtoa liiaksi.
Jukolan Aito Cheddar Siivu ammattilaisille
Tässä on tukeva cheddar-siivu, joka tuo sen oikean cheddarin maun burgeriisi. Cheddar-siivu on tehty perinteisellä cheddarin valmistustavalla oman maitotilamme tuoreesta maidosta.
Burger-ammattilaisille siivut saatavissa kilon paketeissa ja myyntierä on 4 kg. kysy lisää info@jukolanjuusto tai 040 570 0522 /Markku.
Aito Cheddar Siivu saatavissa myös tukuista.