Finnjävelissä käytetään Aito Cheddaria moneen
Finnjävel-ravintola syntyi, kun kokit Henri Alén ja Tommi Tuominen alkoivat tutkia omia juuriaan ja suomalaista ruokakulttuuria. Finnjävel on kunnianosoitus suomalaisen ruoan todellisille taitureille. Heille, jotka Pohjanmaalla, Lapissa ja muualla Suomessa pitävät yllä ja jalostavat ylpeää suomalaista ruokaperinnettä.
Aito Cheddaria käytetään Finnjävelissä sellaisenaan ja monipuolisesti ruoanlaitossa hodareista jälkiruokiin, koska Aito Cheddar on erittäin monikäyttöinen juusto. Yhteistyön tuloksena on syntynyt myös ravintolan nimikkojuusto Aito Cheddar Finnjävel.
On hienoa tehdä yhteistyötä ruokiin ja makuelämyksiin näin intohimoisesti suhtautuvien ihmisten kanssa. Katso videolta Tommi Tuomisen ajatuksia Aito Cheddarista.