Parhaasta maidosta valmistuu parasta juustoa

paras-maito-2

Aito Cheddareissa käytettävä tuore aamulypsyn maito tulee juustolaan noin neljän kilometrin päästä Jukolan Juuston omalta maitotilalta, Jukolan Maitotilalta. Todisteena maidon laadusta Jukolan Maitotilalle on myönnetty 19.3.2019 kultainen Walter Ehrström -mitali tunnustuksena pitkäaikaisesta ja menestyksekkäästä työstä elintarvikehygienian parantamiseksi.

Aito Cheddareissa aitous on läsnä kaikissa tuotteen valmistusvaiheissa. Puhtaus yhdistettynä pieneen hiilijalanjälkeen, aitoon valmistustapaan sekä parhaisiin raaka-aineisiin on tae parhaalle juustolle. Näitä arvoja kunnioittaen aiomme jatkaa myös tästä eteenpäin.

Kuva vasemmalla: Terhi Honkonen