Cheddar-burger reseptin annoskuva

Cheddar-Burger

Kun burger-huuma ottaa vallan, tehdäänhän siinä myös majoneesit ja pikkelit itse

Kunnon pihvit, sämpylät ja aito cheddar. Siitä maistuva burger kasaantuu. Tässä ohjeet maistuvaan elämykseen, jossa majoneesit ja pikkelit tehdään itse. Ole mukana huumassa.

Reseptiikka Alpeilla /C more
4 hlölle
n. 30 min

Ainekset

Cheddar-burger

4 kpl rotukarja burgerpihvi
4 kpl briossisämpylä
salaatinlehtiä
100 g Aito Cheddar mustapippuri
öljyä

Majoneesi

1 kpl kanamuna
1 rkl etikkaa
1 rkl sinappia
1 rkl sokeria
1 tl suolaa
4 dl öljyä
10 tippaa Tabascoa
1 dl tulista tomaattikastiketta

Punasipulipikkeli

½ dl väkiviinaetikkaa
1 dl sokeria
1 dl vettä
1 tl suolaa
1 kpl punasipuli
Pippuria ja suolaa

VALMISTUSOHJEET

Burger

1
Paista pihvit pannulla, laita päälle mustapippuri-cheddar ja anna sulaa. Lämmitä sämpylät.
2
Burgerin kasaus alkaa. Laita pohjaan ja kanteen majoneesi.
3
Pohjan päälle salaatti, salaatin päälle pihvi, pihvin päälle pikkelöity sipuli ja kansi päälle.

Majoneesi

1
Laita kapeaan ja korkeaan astiaan kananmuna, etikka, sinappi, öljy, sokeri ja suola.
2
Laita sauvasekoitin astian pohjalle ja käynnistä.
3
Lisää kastike sekä Tabasco ja sekoita.

Pikkeli

1
Kiehauta kattilassa etikka, sokeri, suola ja vesi.
2
Leikkaa sipulit ohuiksi suikaleiksi ja kaada liemi päälle. Mausta suolalla ja pippurilla.