Mikael Johnsson
Maistelun maailma -blogissa tutkimusmatkaa juomien ja kauniin kulttuurin maailmaan tekevä Mikael Johnsson innostuu laadusta ja hyvästä tarinasta tuotteen takana. It-alalla työskentelevä mies seuraa aktiivisesti somessa ruoka- ja juomajuttuja. Hän on hyvin nopeasti tutkimassa, miten pystyisin itse valmistamaan tai maistamaan kyseisiä ruokia tai juomia. Vapaalla hän harrastan ruoanlaittoa, cocktailien tutkimista ja valokuvausta.
Olet chedukkamies ja ginin ystävä. Miten hyvin nuo kaksi sopivat yhteen?
Ne sopivat todella hyvin yhteen. Laadukkaat tuotteet vaativat hyvät raaka-aineet, ammattitaidon ja halun tehdä parasta. Nämä asiat yhdistyvät Jukolan Aito Cheddareissa ja esimerkiksi monissa käsityöläisgineissä.
Mikä maku Aito Cheddareista saa sinut syttymään?
Vintage lienee se rakkain maku. Pääsin joulun alla maistamaan Jukolan tilaustyönä tuottamaa tryffelicheddaria, se oli jotain uskomatonta. Aito Cheddar Gin, Leppäsavu sekä Chili ovat myös loistavia. Tykkään käyttää ruoanlaitossa juustoja ja kunnon juustokattaus laatuviinin kanssa kruunaa illan.