PASI KURONEN
Kaks Kokkii eli Pasi Kuronen ja Matias Haapsaari toimivat lähiruoan ja sen tuottajien tunnetuksi tekemiseksi. Pitkän keittiöuran tehnyt Pasi on lähiruokabuumin edelläkävijä, joka kiertää puhumassa rakkaasta aiheesta erilaisissa tilaisuuksissa ympäri Suomea. Hän hoitaa myös Mimis Kotipellon puutarhan markkinointia ja myyntiä.
Miten juusto rokkaa lähiruoan kanssa?
Suomessa osataan juuston valmistus. Kotimaiset huippulaadukkaat raaka-aineet sointuvat yhdessä erittäin maukkaaksi kokonaisuudeksi.
Mitä sinä kokkaisit Aito Cheddarista?
Olen käyttänyt Aito Cheddaria monenlaisiin tarkoituksiin. Jukolassa valmistetun cheddarin siivut ovat ehdottomat onnistuneen burgerin väliin, lisäksi olen käyttänyt cheddaria raasteena pizzoissa, tehnyt friteerattuja popperseja, salaateissa jne. Maustetut cheddarit toimivat hyvin myös herkuttelujuustoina juustolautasella kotimaisen karviaishillon tai eksoottisemman viikunahillon kanssa.