Kotimainen ruoka ja sen tekijät ansaitsee tulla näkyväksi
Hyvä että on luotu Hyvää Suomesta -merkki, joka kertoo kotimaisuudesta niin raaka-aineiden kuin työn osalta. Kotimaisen raaka-aineen puhtaus ja ammattitaito tehdä laadukasta ruokaa ovat puolustamisen arvoisia asioita. Meillä Jukolan Juustolla kaikki cheddarit tehdään oman tilan maidosta, joka tulee muutaman kilometrin päästä tuoreena. Näin tiedämme, että se on aina ensiluokkaista. Cheddarit valmistamme perinteisellä käsityön menetelmällä. Juustomestareilta vaaditaan vahvaa ammattitaitoa ja tätä osaamista me haluamme siirtää myös eteenpäin tuleville mestareille. Tällä tavalla turvaamme osaltamme myös osaamisen jatkuvuuden.
Suomesta löytyy valtavasti osaamista ja Suomalaisen ruoan tekijät ansaitsevat kunniaa ja pitäähän olla tällainen päivä, jossa heidän osaamistaan nostetaan esiin. Kun ostetaan suomalaista, tuetaan niitä ihmisiä, jotka laittavat kaiken likoon parhaiden makuelämyksien luomiseen. Samalla tuetaan myös suomalaisia tiloja ja maaseudun elinvoimaa. Tämä on tärkeä päivä.