Ranteita myöjen taikinasa
Marika kokkaa ja bloggaa ammatikseen. Leipomiseen hurahtanut kokki aloitti ruokablogin pidon vähän vahingossa, kun kaverit yllyttivät laittamaan omat reseptit blogiin heitä ja häntä itseään ilahduttamaan. Vuonna 2014 aloitettu blogi osoittautuikin menestykseksi ja seuraajia on kertynyt jo suuri määrä. Reseptit ovat helppoja ruoka- ja leivontaohjeita, jotka taipuvat myös gluteenittomiksi.
Miten sinuun uppoaa Aito Cheddar?
Laadukkaat Jukolan Aito Cheddarit uppoavat loistavasti ruoanlaittoon ja leipomiseen. Ne sopivat seurusteluun naposteltavaksi, lasillisen kuohuvan tai oluen kaverina. Aito Cheddareita on ilo tarjoilla ja ne ovat maistuvainen tuliainen kylään mentäessä.
Mitä aiot seuraavaksi valmistaa Aito Cheddarista?
Taidan seuraavaksi leipoa täytettyjä patonkeja, kinkku-cheddarpiirakoita tai juustosarvia.