Heikki Remes
Viinimies Heikki Remeksen mielestä ihmisten kannattaisi hidastaa kiireistä rytmiään ja pysähtyä nauttimaan elämän herkuista, kuten hyvästä ruuasta ja viinistä. Jukolan Aito Cheddareista saa helposti illanistujaisiin haasteellisen juustotastingin.
Millaista osaa juustot näyttelevät hyvän elämän rakennusaineina?
Kokonaisvaltaiset elämykset rakentuvat hyvästä ruoasta ja viinistä, mukavasta seurasta ja yhdessä tekemisestä. Tässä kokonaisuudessa juustot ja niiden vivahteikas makumaailma ovat yksi oleellinen osa elämän nautinnollisuutta.
Miten kuvailisit viinitermein Jukolan Aito Cheddareita?
Jukolan Aito Cheddareissa värimaailma on hienostuneen ikääntynyt, vivahteikas ja tuoksussa nousee esille kermainen, kotoisa vivahde. Makupaletti on hennosti mureneva, monipuolisen herkullinen sekä täyteläinen. Se korostaa alkuperää, ja monipuolisuuden takaa löytyy laaja kirjo aitoja, yksilöityjä makuja – kuten chili, gin, mustapippuri, punaviini, valkosipuli ja vintage. Jukolan Aito Cheddareissa on niin paljon valinnanvaraa, että yksistään niistä voi rakentaa helposti oman haasteellisen juustotastingin sopivien viinien kanssa.