MIKKO NIEMI
Ruoka- ja viinitoimittaja Mikko Niemen intohimona on reseptiikan miettiminen, ruoan valmistus, valokuvaaminen ja viinien arviointi. Myös moni juusto on käynyt läpi Niemen makumankelin.
Mitä mieltä olet suomalaisista artesaanijuustoista?
Kun suomalainen tekee jotain intohimolla, se näkyy yleensä myös tuotteen laadussa. Suomalaiset artesaanijuustot ovat harpanneet parin viime vuoden aikana aimo hypyn eteenpäin. Olemme joidenkin juustolaatujen osalta jo maailman eliittiä. Jukolan Aito Cheddarin kohdalla voidaan puhua todellisesta maailmanluokan artesaanijuustosta!
Miten toimittaja kuvailee Jukolan Aito Cheddareita?
Juusto on yhdistelmä herkullista tuoksua, tuntumaa, ulkonäköä sekä makua. Kaikkien elementtien pitää olla kohdallaan laadukkaasta juustosta puhuttaessa. Jukolan Aito Cheddareissa nämä kriteerit ylittyvät.