Sopivan suolaista
Sopivan suolaista -ruokabloggari Pia Mikkonen on ruoan parissa työskentelevä myymäläpäällikkö ja äiti, joka elää syödäkseen. Ruokailu on hänelle sosiaalinen tapahtuma. Pia arvostaa puhtaita ja hyviä raaka- aineita. Ruuanlaitto on hauskaa ja arkisenkin ruoan voi laittaa kauniisti esille.
Pidät blogia intohimosta ruokaan, kuvaamiseen ja kaikkeen kauniiseen. Millainen juusto on kaunis?
Kaunis juusto on herkullinen, eleikäs ja sen ulkonäöstä voi aistia täyteläisen maun. Sellainen on myös Jukolan Juuston Aito Cheddar. Kun Aito Cheddaria ottaa käteensä ja murtaa siitä herkullisen palan, on sitä aivan pakko myös maistaa. Kaunis juusto saa kaikki aistit heräämään.
Miten valmistaisit Aito Cheddareista sopivan suolaisen herkun?
Aito Cheddar taipuu moneksi ja on kaltaiselleni ruokabloggarille erittäin inspiroiva. Se toimii ruuan maustajana, suolaisina herkkuina ja ihanana makuparina makeillekin seuralaisille. Olen käyttänyt Aito Cheddaria etanoihin, hampurilaisiin, piirakoihin, salaatteihin ja itsetehtyyn makkaraan. Sinne minne juusto sopii, sopii myös Aito Cheddar. Sopivan suolaisessa juustopiirakassa maistuu cheddar aidoimmillaan: kaveriksi voi ottaa niin makean kuin suolaisenkin lisäkkeen. Illalla kun muut jo nukkuvat, on ihanaa hiipiä kaapille, ottaa lasi punaviiniä ja murtaa muutama pala Jukolan Aitoa Cheddaria. Silloin tuntuu, kuin elämästä ei puuttuisi mitään.