Uuniavokado cheddarilla
Avokadoa on totuttu syömään kylmissä ruoissa, tässä reseptissä kuumennetaan avokado. Tähän sopii hieman kovemmatkin avokadot. Aito Cheddar Chili tuo mukavaa poltetta kermaisen avokadon kaveriksi.
Resepti: 12kuukautta.com
Ainekset
Uuniavokado cheddarilla
4 kpl avokado
160 g (paketti) Jukolan Aito Cheddar Chili, raastettuna
1 kpl kananmuna
1 kpl lime
suolaa, mustapippuria
VALMISTUSOHJEET
Uuniavokado cheddarilla
1
Kuumenna uuni 200 C asteeseen. Halkaise avokadot ja poista kivi. Leikkaa puolikkaiden kuperalta puolelta pieni pala pois, jotta avokadot pysyvät suorassa.
2
Laita leivinpaperoidulle uunipellille. Sekoita kananmuna ja Jukolan Juuston chilicheddarraaste kulhossa.
3
Puristele limestä mehua avokadon puolikkaille. Ripottele avokadojen päälle suolaa ja mustapippuria. Täytä avokadot muna-juustoseoksella.
4
Paista 200 C asteisessa uunissa 12-15 minuuttia, kunnes juusto on gratinoitunut.