cheddar quesadilla guatemole resepti annoskuva

Cheddar Quesadilla resepti

Nyt pääsee cheddar oikeuksiinsa. Quesadilla juustomestarin tyyliin yksinkertaisena ja juusto edellä. Käytössä vain 2 ainesosaa: lätty ja cheddar. Täytteeksi me sovelsimme yhteen rimmaavan ja täyteläisen guacamolen, mutta quesadillat maistuvat myös vaikka salsan ja kermaviilin kera. Tässä nopea ja helppo resepti, joka on varsinkin jälkipolven mieleen. Meksikolaista tunnelmaa kotimaisella juustolla – johan vain kelpaa.

4
20 min.

Ainekset

Cheddar Quesadilla (4 lättyä)

1 paketti Aito Cheddar siivu tai Aito Cheddar Originaali
8 vehnätortillaa
Oliiviöljyä paistamiseen

Guacamole

3 avokadoa
2 rkl limemehua
1 tomaatti
1/2 punasipulia
Kourallinen korianteria
1/2 tl suolaa
1 valkosipulinkynsi
Pippuria

VALMISTUSOHJEET

Cheddar Quesadilla (4 lättyä)

1
Kuumenna iso pannu keskilämmöllä ja lisää oliiviöljy. Kun oliiviöljy tuoksahtaa, lisää pannulle tortillalätty ja lisää 2–3 cheddar-siivua tai neljäsosa cheddar-raasteesta tasaisesti päälle. Peitä toisella tortillalätyllä.
2
Anna pohjatortillan paistua rapeaksi (n. 4 min.) ja käännä quesadilla varovasti lastalla. Paista rapeaksi ja kullanruskeaksi.
3
Leikkaa quesadilla neljäsosiksi ja täytä quesadilla Guacamolella.

Guacamole

1
Leikkaa tomaatti halki, ota suurin osa sisuksesta pois ja pilko pieneksi kuutioksi. Pilko sipuli kuutioiksi. Pilko korianteria hienoksi silpuksi.
2
Halkaise avokado pituussuunnassa ja poista kivi veitsellä vääntämällä. Kaavi avokadon sisus lusikalla kulhoon tai isolle leikkuulaudalle. Purista limen mehu avokadojen päälle. Survo avokadoja haarukalla tasaiseksi massaksi.
3
Purista sekaan valkosipulinkynsi ja lisää avokadon sekaan kaikki ainekset. Sekoita tasaiseksi. Laita quacamole jääkaappiin maustumaan quesadillojen valmistuksen ajan.
Kaikki
  • Kaikki
  • Arkeen
  • Juhlaan
  • Pikkunälkään