Juustoinen pastakakku
Nyt on herkullinen, helppo ja näyttävä tapa tehdä pastan ja munakkaan yhdistelmä juustoisella otteella. Tästä kakusta on helppo leikata sopivat annoskoot. Pastakakku paistetaan molemmilta puolilta ja avuksi sopii iso lautanen. Juustopastakakun kyytipojaksi istuu esimerkiksi jauhelihapihvit.
Ainekset
Juustopastakakku
300 g pennepastaa
4 kananmunaa
1 pkt (160 g) Aito Cheddaria
1 tl suolaa
½ tl mustapippuria
Voita paistamiseen
VALMISTUSOHJEET
Juustopastakakku
1
Keitä pennepasta ohjeen mukaan. Raasta juusto.
2
Riko munat isoon kulhoon. Lisää suola ja mustapippuri. Sekoita vispilällä.
3
Lisää pasta munaseoksen joukkoon. Sekoita. Lisää puolet raastetusta juustosta. Sekoita.
4
Lämmitä paistinpannu ja sulata voi pannussa. Kaada muna-pastaseos voidellulle pannulle. Paista kannen alla matalalla lämmöllä 10 minuuttia.
5
Kumoa kakku nopeasti ympäri isoa lautasta apuna käyttäen. Siirrä kakku lautaselta takaisin paistinpannulle paistumaton puoli alaspäin. Lisää päälypuolelle loput juustoraasteesta. Paista kannen alla matalalla lämmöllä 10 minuuttia.
6
Siirrä kakku tarjoilulautaselle ja anna vetäytyä. Leikkaa kakusta veitsellä haluamasi kokoisia annospaloja.