Reseptin annoskuva cheddar-kanafilee

Rapeat cheddar-kanafileet juustoisella kastikkeella

Nyt rapsahtaa kanafilee hienosti cheddarin kanssa. Eikä juustoinen touhu siihen lopu. Mitä juustoisin Cheddarkastike kruunaa tämän herkun. Tästä viikonloppuun juustoinen tunnelman nostattaja, joka maistuu niin pienelle, kuin vähän isommallekin. Kaveriksi kelpaa niin ranskanpotut kuin vihanneksetkin.

2–4
40 min.

Ainekset

Rapeat cheddar-kanafileet

400 g kanan fileetä
75 g voita
1 dl Corn flakseja
¼ pakettia (40 g) Aito Cheddaria (raasteena)
½ tl suolaa
½ tl sitruunapippuria

Juustokastike

2 rkl voita
2 rkl jauhoja
½ pakettia (80 g) Aito Cheddaria (raasteena)
½ kanaliemikuutio
2 dl vettä
pippuria

VALMISTUSOHJEET

Rapeat cheddar-kanafileet

1
Kuumenna uuni 200 asteeseen. Raasta cheddar. Murskaa Corn flakesit pieneksi. Sulata voi. Sekoita kulhossa voi, Corn Flakes -murska, cheddar-raaste, suola ja sitruunapippuri.
2
Kääntele kanafileet kuorrutteessa ja asettele pellille.
3
Paista uunissa 25 minuuttia.

Juustokastike

1
Liuota ½ kanaliemikuutio 2 desilitraan vettä. Sulata voi kattilassa. Lisää jauhot ja sekoita, kunnes seos on paksuuntunut.
2
Lisää kanaliemi ja sekoita, kunnes seos on tasaista ilman paakkuja. Lisää cheddar-raaste ja sekoita, kunnes juusto on täysin sulanut. Lisää pippuria oman maun mukaan.
3
Tarjoile cheddar-kana kastikkeen kanssa. Nautiskele vaikka ranskanpottujen ja vihannesten kanssa. Juustoinen nam!
Kaikki
  • Kaikki
  • Arkeen
  • Juhlaan
  • Pikkunälkään