Cheddar-juustolla täytetyt paprikat
Tässä herkullisesti yhteen rimmaava lisuke tai alkuruoka grilli-iltaan. Grillauksissa täytetyt jutut ovat vaan aina toimivia ja tässä uutta reseptiä testiin täytettettyjen sienten tai täytettyjen jalapenojen ystäville. Minipaprikat rouskahtavat herkullisesti sellaisenaankin, mutta täytettynä viedään varmasti käsistä. Cheddar-juustot paprikan sisään, pekoni rullana päälle ja kohti lämpöä rapeutumaan. Nam!
Resepti: 12kuukautta.com
Ainekset
Cheddar-juustolla täytetyt paprikat
12 kpl mini(suippo)paprika
160 g (paketti) Jukolan Aito Cheddar
12 siivua pekonia
1 dl bbq-maustettu rub-mausteseos
VALMISTUSOHJEET
Cheddar-juustolla täytetyt paprikat
1
Pese paprikat. Tee pienellä veitsellä paprikaan aukko lähelle kantaa. Leikkaa Jukolan Juuston cheddarista pieniä kuutioita. Täytä paprikat juustokuutioilla niille tehdystä aukosta.
2
Leikkaa pekonit puoliksi. Asettele kaksi pekonisiivua vierekkäin. Laita pekonisiivujen päälle juustolla täytetty paprika. Pyöritä rullaksi.
3
Hiero täytettyjen paprikoiden pintaan rub-mausteseosta.
4
Grillaa täytettyihin paprikoihin hieman väriä ja rapeutta grillissä. Nosta epäsuoralle lämmölle ja sulje grillin kansi. Anna kypsyä 10–15 minuuttia.
5
Koristelua varten voit raastaa cheddar-juustoa vielä täytettyjen paprikoiden päälle.