Aito Cheddar mousse
Tästä juustonystävän illanistujaisten keksin tai ruisnapin päälle simppeli ja herkullinen ratkaisu. Pieni annos riittää tyydyttämään makean ja suolaisen nälkää. Juustomoussea voit käyttää monessa, kuten vaikkapa voileipäkakussa. Voit tehdä haluamasi määrän ja tarvitaan vain kaksi ainesosaa: kermaa 50 % ja aitoa cheddaria 50 %.
Reseptin meille on kehittänyt heimolaisemme Juha Lehtonen
Ainekset
Aito Cheddar mousse
100 g (reilu ½ pakettia) Aito Cheddar haluamallasi maulla, raasteena
2 dl Kerma
VALMISTUSOHJEET
Aito Cheddar mousse
1
Kaada kerma kattilaan ja lämmitä kiehumispisteeseen.
2
Sekoita cheddar-raaste joukkoon ja sekoita.
3
Jäähdytä kylmäksi.
4
Vatkaa vaahdoksi tehosekoittimella ja mausta tarvittaessa suolalla.
5
Laita pursottimeen tai tarjoiluastiaan ja käytä mielesi mukaan esimerkiksi ruisnappien päällä.